Facebook

Twitter

Copyright 2018 Juristen4all.
All Rights Reserved.
 

Mediation

Wij maken de toegang tot het recht bereikbaar voor iedereen

Mediation

Mediation wordt met succes bij steeds meer verschillende conflicten toegepast. Zowel binnen als buiten de rechtzaal. Waarom? Omdat mediation duidelijk een aantal voordelen heeft.

 

  • Snelle manier om conflicten op te lossen
  • Neutrale en onafhankelijke mediator
  • Uitkomst in eigen hand van deelnemers
  • Vertrouwelijk
  • Minder kosten dan juridische procedure

 

Waarom een bemiddelaar van Incasso de Leeuw?

Zelfs met de beste zakenrelaties of werknemers kunnen conflictsituaties ontstaan. Komt u er samen niet meer uit en wilt u beide tot een oplossing komen? Dan is mediation een goede manier om u hierbij te helpen. Met mediation bespaart u kosten op juridische procedures, zoekt u samen naar de juiste oplossing voor het probleem en worden alle afspraken vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst. U wordt bijgestaan door een ervaren mediator van Incasso de Leeuw. Onze mediator helpt u om er samen weer uit te komen.

 

Met mediation wint u allebei

Bent u bereid een conflict echt op de te lossen? Bent u bereid om naar elkaar te luisteren? En wilt u meewerken aan het vinden van een acceptabele oplossing voor beiden? Dan is mediation iets voor u.

 

Een mediator is geen advocaat. Een mediator is onpartijdig, neutraal en geeft geen oordeel. Daarom komt ieders mening aan bod! Een mediator helpt u om samen een oplossing te vinden. Zo voorkomt u een gang naar de rechter waar een van tweeën altijd verliest. Met mediation wint u allebei. Daarom is de mediation bevredigender dan een gang naar de rechter. Mediation spaart tijd, geld en energie.

 

Meer weten?
Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, of een vrijblijvend contactformulier invullen. Wij zullen ervoor zorg dragen dat wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Lees meer over wat we precies allemaal doen, neem direct contact met ons op of doe een informatieaanvraag.